Comença el I Taller d'Art per a nens a l'estudi de Toni Cassany

06/07/2020

Durant l’estiu 2020 es va realitzar el primer Taller d’Art de l’artista Toni Cassany al seu estudi de Bescanó, dirigit a nens i nenes de 10 a 14 anys. 

En el taller, l’artista els va ensenyar varies nocions artístiques: diferents tècniques de pintura, les proporcions i l’espai, la perspectiva, combinacions de colors, i a dibuixar temàtiques molt diferents, des d’objectes fins a paisatges o figures humanes.

Tot en un entorn privilegiat, a l’aire lliure. 

Royal Talents patrocinarà el I Taller d'Art per a nens i nenes de Toni Cassany

28/06/2020

Royal Talens, marca de material artístic des de 1899, patrocinarà el primer Taller d’Art, amb un set infantil de pintura acrílica per a cada nen del curs. 

Publicació del llibre "Toni Cassany, 30 anys de pintura".

25/06/2017

En motiu de la celebració dels 30 anys de recorregut artístic, l’escriptor David Pagès i Cassú va presentar un llibre monogràfic sobre l’estil, l’obra i la trajectòria de l’artista Toni Cassany. 

El llibre es pot adquirir per vàries vies: a la Llibreria Empúries de Girona, a la Basílica de Castelló d’Empúries o contactant amb Toni Cassany. 

Toni Cassany, un vi d'autor

14/07/2016

Els vins d’autor de les bodegues Can Mas de Vall·llòbrega porten a les seves etiquetes una reproducció de tres obres de Toni Cassany. 

Participació a l'Art Revolution Taipei

07/02/2016

L’artista ha estat seleccionat pel comitè artístic de la Fira Internacional Art Revolution Taipei 2016. La fira es celebrarà el mes d’abril (del 22 al 25). 

La idea és potenciar la internacionalització de la seva tasca artística. Art-Bcn, de la mà de Rosa Anguas és l’agent artística que gestiona aquesta aventura.